Hotellet - Fiona Davis

Hotellet
by Fiona Davis

  • Release Date: 2019-03-22
  • Genre: Fiction & Literature

Hotellet - Fiona Davis Pdf

New York. Byen som aldri sover. På Manhattan står bygningen der 50-tallets unge jenter skulle forvandles til ekstraordinære kvinner. Legendariske The Barbizon Hotel for Women.
1952: Sekretærstudenten Darby McLaughlin ankommer Barbizon Hotel for kvinner. Hun er usikker, lengter hjem og føler at hun slett ikke passer inn. Likevel, når Darby treffer stuepiken Esme, oppdager hun en skjult side av New York: en verden som pulserer om natten. Jazzklubber med forførende toner og begjær i luften.
50 år senere er Barbizon Hotel blitt gjort om til leiligheter, og fortidens gjester er for lengst glemt. Bare noen ganske få av dem bor der fortsatt, blant dem Darby, som stort sett holder seg for seg selv. Men ryktet om hennes hemmeligheter fra fortiden hjemsøker huset.
Journalist Rose Lewin blir som besatt av å finne ut om Barbizons mystiske fortid. Samtidig sliter Rose med sine egne demoner, og gravingen rundt hotellets historie blir som et pusterom for henne. Hva var det egentlig som skjedde den gangen for 50 år siden? Ingenting blir som før når den sjokkerende sannheten avsløres.
To kvinner. Den ene prøver desperat å skjule sin fortid. Den andre gjør alt for å avsløre hennes hemmeligheter.
FIONA DAVIS ble født i Canada, og vokste opp i New Jersey, Utah og Texas. Hun startet sin karriere som skuespiller i New York, og opptrådte blant annet på Broadway. Etter ti år byttet hun karriere, og ble redaktør og forfatter. Hotellet ble først publisert i 2016 og er hennes debutroman.

Hotellet Epub by Fiona Davis

Download ebook Hotellet - Fiona Davis epub for free.

Read online Hotellet pdf by Fiona Davis