A meghívó - Lucy Foley

A meghívó
by Lucy Foley

  • Release Date: 2017-12-14
  • Genre: Contemporary

A meghívó - Lucy Foley Pdf

A ravaszul romantikus, intelligens szerelmi történet szálai a mesés olasz Riviérán bonyolódnak egymásba: karizmatikus sztárok keverednek a római arisztokrata elittel, s miközben egy furán induló love storyba csöppen az ifjú angol újságíró, veszélyes titkokra jön rá.
RÓMA — 1953
Hal, a pénztelen, jóképű fiatalember, aki utazási magazinokba ír a háború utáni stagnálás idején, saját múltja elől menekül el az Örök Városba. Amikor útjaik keresztezik egymást a rejtélyes és szépséges Stellával, a férfi egyben a turisták elől elzárt kastélyok fényűző világába is beléphet. . . legalábbis egy pillanatra. Bár a fiatalok más-más világból jönnek, de Hal nem tud ellenállni a vonzásnak, amely akkor teljesedik ki igazán, amikor útban egy filmbemutatóra sztárok és arisztokraták gyűlnek össze a csodás és különc olasz grófnő luxusjachtján.
Az olvasó, aki az írónő jóvoltából most bepillanthat egy kevesek által ismert világba, nem tud ellenállni a tör ténet sodrának, amelynek végén mindenkiről és minden féltve őrzött titokról lehull a lepel…

A meghívó Epub by Lucy Foley

Download ebook A meghívó - Lucy Foley epub for free.

Read online A meghívó pdf by Lucy Foley