En god far - Noah Hawley

En god far
by Noah Hawley

  • Release Date: 2021-09-24
  • Genre: Mysteries & Thrillers

En god far - Noah Hawley Pdf

En god far er en intens, psykologisk roman om en læges spændingsfyldte søgen efter at komme ind i sindet på en formodet politisk snigmorder.

En almindelig dreng med et almindeligt liv anklages for at have myrdet USAs næste præsident.

Dr. Paul Allen er en respekteret læge, der lever et lykkeligt og behageligt liv med sin anden kone og deres to drenge. Men en aften banker det på døren, og hans verden bryder sammen. En populær præsidentkandidat er blevet skudt, og politiet hævder, at det var Pauls søn af første ægteskab, der gjorde det.

Men Daniel har altid været en god dreng, og Paul er sikker på, at den stille og reserverede dreng ikke er i stand til at begå mord.

Paul beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete og hvorfor. Han hvirvles ud i en malstrøm af modstridende følelser. Er det på en eller anden måde hans skyld, at Daniel er havnet i den situation? Har han svigtet i sin rolle som far? Plaget af disse tanker følger han i sin søns fodspor tværs over Amerika på jagt efter sandheden.

"En god far" er en spændende thriller, der samtidig formår at sætte væsentlige spørgsmål under debat. Er et menneske altid ansvarligt for de handlinger, det begår? Hvad gør os til dem, vi er?

En god far Epub by Noah Hawley

Download ebook En god far - Noah Hawley epub for free.

Read online En god far pdf by Noah Hawley